2V0-621D問題集、2V0-621D参考書、2V0-621D試験材料、2V0-621D勉強資料、2V0-621D受験体験記

受験者はVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験の準備が十分になりますか?
VMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験をパスするために必要なものはPassexam問題集と思います。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題集は問題を解いている最適は思います。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D参考書を使って、受験の得る新しい解決方法を提供して、8時間から12時間ぐらいかかるなら、一発合格が可能です。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験材料を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D勉強資料を自力で独学で勉強し合格した時と比較し非常に好成績を取得できます。

2V0-621D受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamを繰り返し解いていれば、なんとなく理解出来るかと思います。

2.Passexamの問題集を通して覚えるというのが一番良いと思います。

3.
【試験コード】
2V0-621D

【合格点】
300

【取得点】
436点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1週間

【問題数】
65問

【出題形式 】
択一問題、複数問題

【試験時間】
105分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexamの問題集のみ

【学習方法】
Passexamの問題集を実施。

【試験の感想】
Passexamの問題集にも演習問題がありました、本番の試験と同じです。
難易度的には2V0-621D試験と同程度だと感じました。

「VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Exam」試験 (2V0-621D)は、制限時間 105 分、出題数 65 問、試験言語 英語と日本語、合格点 300点、試験形式 単一選択及び複数選択、受験料 250米ドルのVCP6-DCV認定資格に関連する試験です。

VMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験では、VMware vSphere 6環境のインストール、展開、拡張、および管理に必要なスキルがあることを検証します。

PassexamのVMware VCP6-DCV資格2V0-621D参考書はPDF版とソフト版を提供しますので、どこでも勉強してもいいです。
最新のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験資料で常時90%以上取れるようになるまで繰り返す。
最新のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験材料を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。
VMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題でぴたり一致&類似問題はせいぜい9割程度です。

VMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

+セクション1:vSphereセキュリティの構成と管理
+セクション2:高度なvSphereネットワークの設定と管理
+セクション3:高度なvSphereストレージの設定と管理
+セクション4:vSphereデプロイメントを6.xにアップグレードする
+セクション5:vSphere 6.xリソースの管理と管理
+セクション6:vSphereデプロイメントのバックアップとリカバリ
+セクション7:vSphereデプロイメントのトラブルシューティング
+セクション8:vSphereデータセンターの展開と統合
+セクション9:vSphereの可用性ソリューションの設定と管理
+セクション10:vSphere仮想マシンの管理と管理

実際のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験はこれよりも難しいので、きちんと内容を理解しておく必要があります。
最新のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題集は何度も繰り返し勉強し、正答率は約97%以上になります。
きちんとVMware VCP6-DCV資格2V0-621D勉強資料やって理解すれば合格できると思います。
VMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題と解答を暗記できるまで、理解しながら,繰り返し解けば、合格できると思います。

1.An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements: The ability to shape inbound (RX) traffic Support for Private VLANs (PVLANs) Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol) What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements?
A. vSphere Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Enterprise
D. vSphere Enterprise Plus
Answer: D

2.What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.)
A. Networks
B. Applications
C. Storage
D. Management
Answer: A, C

3.Which minor badge items make up the Efficiency badge score for an ESXi host in vCenter Operations Manager?
A. Workload, Anomalies, Faults
B. Workload, Stress, Density
C. Time Remaining, Capacity Remaining
D. Reclaimable Waste, Density
Answer: D

4.In a vSphere High Availability cluster, what is the VM Monitoring I/O stats interval default value?
A. 60 seconds
B. 90 seconds
C. 120 seconds
D. 180 seconds
Answer: C

5.An administrator enables High Availability (HA) on a Virtual SAN cluster. There are four vmkernel port groups with the following IP addresses assigned: Management: 192.168.12.10 vMotion: 192.168.13.10 Virtual SAN: 192.168.14.10 Fault TolerancE. 192.168.15.10 Which IP address will HA use for traffic?
A. 192.168.12.10
B. 192.168.13.10
C. 192.168.14.10
D. 192.168.15.10
Answer: C

6.An administrator wants to configure a High Availability cluster to allow virtual machines a 10 minute window to shut down in the event of a Host Isolation incident. What two configuration settings would satisfy this requirement? (Choose two.)
A. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 10.
B. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 600.
C. Configure Host Isolation Response to Shut Down and Restart VMs.
D. Configure Host Isolation Response to Power Off and Restart VMs.
Answer: B, C

7.A vSphere 6 High Availability cluster has been configured with default settings. Four virtual machines in the cluster have been configured with these priorities: Prod-DB. High Prod-Email: High Prod-VC. Medium Dev-VDI: Low How many VM Overrides would need to be defined at the cluster level to meet the restart priorities?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

8.Which two settings are required for Virtual Machine Component Protection (VMCP) to protect from All Paths Down (APD) and Permanent Device Loss (PDL)? (Choose two.)
A. Host Monitoring
B. VM Restart Priority
C. Virtual machine Monitoring
D. Response for Host Isolation
Answer: A, B

9.Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.)
A. Issue Events
B. Power off and restart virtual machines
C. Reset virtual machines
D. Leave Powered On
Answer: A, B

10.Which two statements regarding Distributed Resource Scheduler (DRS) affinity rules are true? (Choose two.)
A. When two VM-VM affinity rules conflict, the older one takes precedence and the newer rule is disabled.
B. Using Specify Failover Hosts admission control policy, VM-VM affinity rules are not supported.
C. DRS gives higher precedence to preventing violations of anti-affinity rules than violations of affinity rules.
D. It is not possible to create an affinity rule that conflicts with the other rules being used.
Answer: A, C

11.An administrator wants to set a non-default isolation address of 192.168.1.2 for High Availability. Which advanced setting would accomplish this task?
A. Das.isolationaddress0=192.168.1.2
B. Das.useisolationaddress0=192.168.1.2
C. Das.defaultisolationaddress0=192.168.1.2
D. Das.haisolationaddress0=192.168.1.2
Answer: A

12.How does vSphere High Availability calculate the memory slot size of a virtual machine?
A. Virtual machine memory reservation + overhead of largest virtual machine
B. Virtual machine memory reservation – overhead of largest virtual machine
C. Virtual machine memory reservation + overhead of smallest virtual machine
D. Virtual machine memory reservation – overhead of smallest virtual machine
Answer: A

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *