2V0-622D試験教材、2V0-622D問題集、2V0-622D試験対策、2V0-622D受験体験記、2V0-622D試験概要

VCP6.5-DCV認定を取得することで、お客様の信頼性を高め、組織の価値を高めることができます。
2V0-622D試験では、VMware vSphere 6.5環境のインストール、展開、拡張、および管理に必要なスキルがあることが検証されています。
VCP6.5-DCV認定2V0-622D試験に受かる勉強サイトを探しているのなら、Passexamはあなたにとって一番良い選択です。
Passexamは絶対的にあなたに役に立つのVCP6.5-DCV認定2V0-622D試験教材です。
弊社のVCP6.5-DCV認定2V0-622D問題集を使用すると、常に高いレベルに到達するための独自の知識を向上させています。
弊社のVCP6.5-DCV認定2V0-622D試験対策を使用すれば、あなたは良い準備と完全な知識構造を持っている必要があります。
弊社のVCP6.5-DCV認定2V0-622D問題集はPDF形式およびソフトウェアを提供し、通勤時間で勉強してもいいです。
弊社のPDF版はいつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。電車での勉強に最適なデバイスです。

VCP6.5-DCV認定2V0-622D受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamでひたすら問題を解きノートにまとめることで解決しました。

2.2V0-622D試験は、Passexamの問題をほとんど(90%以上)金に入れられればほぼ問題なく合格できると思った。

3.Passexamと同じ様な問題が一杯出て、かなり余裕を持って臨めました。

2V0-622D試験概要:

試験番号:2V0-622D
試験名称:VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization Delta Exam
所要時間:105分
関連認定:VCP6.5-DCV
質問数:70
試験製品:vSphere 6.5
合格点:300
推奨トレーニング:VMware vSphere:新機能[V5.5からV6.5]
検証済み:VMware vSphere 6.5
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2017年4月24日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2020年8月15日

VCP6.5-DCV認定2V0-622D試験は、ベストプラクティスを使用して、クラウドコンピューティングへの移行を加速するビジネス機敏性のための強力で柔軟性のある安全な基盤を提供する、vSphere V6.5インフラストラクチャの実装、管理、およびトラブルシューティング方法を知っていることを検証します。

弊社のVCP6.5-DCV認定2V0-622D問題集をしっかりと勉強すれば独学で合格することは可能です。
実際きちんとVCP6.5-DCV認定2V0-622D学習材料を勉強すれば、独学でも合格できるレベルの試験になります。

2V0-622D試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

セクション1 – vSphere 6.xセキュリティの構成と管理
セクション2 – vSphere 6.xネットワークの構成と管理
セクション3 – vSphere 6.xストレージの構成と管理
セクション4 – vSphereの展開を6.xにアップグレードする
セクション5 – vSphere 6.xリソースの管理と管理
セクション6 – vSphereデプロイメントのバックアップと復旧
セクション7 – vSphere展開のトラブルシューティング
セクション8 – ESXiホストの展開とカスタマイズ
セクション9 – vSphereおよびvCenterの可用性ソリューションの設定と管理
セクション10 – vSphere仮想マシンの管理と管理

最新のVCP6.5-DCV認定2V0-622D試験材料を勉強したら、実務でも役立つ操作を覚えることができます。
弊社のVCP6.5-DCV認定2V0-622D問題集を使用すると、短期間でも習得することができます。
弊社のVCP6.5-DCV認定2V0-622D練習問題集は出題範囲が決まっているので、効率よく覚えれば短期間でも勉強できるのです。
最優秀なVCP6.5-DCV認定2V0-622D問題集を提供して、受験者を試験に合格させることを保証します。
弊社のVCP6.5-DCV認定2V0-622D試験内容を理解していれば合格できると思いました。

1.When migrating a Windows vCenter Server 6.0 to the vCenter Server Appliance 6.5, which two will be migrated by default? (Choose two.)
A. Local Windows OS users and groups
B. Configuration
C. Custom ports
D. FQDN
E. Historical and Performance data
Answer: C,E

2.A domain user is able to successfully log into the vSphere Web Client, but notices that the vCenter Server system does not appear in the inventory. Which is the cause of this situation?
A. The Service Control Agent service is not running.
B. The vCenter Server does not have anyhosts added to inventory yet.
C. The domain user has read-only permissions on vCenter Server.
D. The domain user does not have vCenter Server permissions.
Answer: D

3.An administrator attempts to manually reclaim space on thin-provisioned VMFS6 volumes but finds that no additional space is being recovered. Which could be causing this?
A. vSphere 6.5 does not support manual UNMAP.
B. The manual UNMAP operation has been moved to thevSphere web client.
C. The VASA version is use is incompatible.
D. UNMAP is automated for VMFS6.
Answer: D

4.An administrator has upgraded to vSphere 6.5 and also wants to use Kerberos authentication for NFS. Which can be done to the existing NFSv3 volumes to enable this feature?
A. Perform a storage rescan on VMFS volumes.
B. Unmount the NFSv3 datastore, and then mount as NFSv4.1 datastore.
C. Nothing. All NFSv3 mounted datastores are upgraded automatically during vSphere upgrades.
D. Perform a scan of new storage devices.
Answer: A

5.An administrator wants to restore the vCenter Server Appliance 6.5 from backup. Where can this be accomplished?
A. from the ESXi Host Client
B. from the VMware vSphere ApplianceManagement Interface
C. from within the VMware vSphere Web Client
D. from the vCenter Server Appliance Installer
Answer: B

6.Which is the predefined user name when publishing a Content Library?
A. admin
B. root
C. administrator
D. vcsp
Answer: D

7.Which three types of Content Libraries exist within vSphere 6.5? (Choose three.) A. Remote Content Library B. Published Content Library C. Local Content Library D. Shared Content Library E. Subscribed Content Library Answer: B,C,E

8.Which is the block size on the VMFS6 datastore?
A. All small and large file blocks are 8MB.
B. All small and large file blocks are 1MB.
C. Small file blocks are 512KB. large file blocks are 64MB.
D. Small file blocks are 1MB, large fileblocks are 512MB.
Answer: B

9.An ESXi host?ˉs VMCA-Signed certificate has expired. How can the certificate be renewed?
A. In the vSphere Web Client, browse to the host in question. Click the Manage tab and select settings. Select System and click Certificate, then click the Renew button.
B. In the vSphere Web Client, browse to the host in question.Click the Manage tab and select settings. Select System and click Certificate, then click the Refresh CA Certificates button.
C. Run the command /sbin/generate-certificates on the affected host.
D. Disconnect the host from vCenter Server and reconnect it.
Answer: B

10.Which is the correct order for upgrading vSphere components?
A. vCenter Server, ESXi hosts, VMware Tools, Virtual Machine hardware
B. VMware Tools, Virtual Machine hardware, ESXi hosts, vCenter Server
C. vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware tools, ESXi hosts
D. ESXi hosts, vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware Tools
Answer: D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *