2V0-602問題集、2V0-602参考書、2V0-602試験取得、2V0-602テキスト、2V0-602勉強材料

VCP6.5-DCV資格2V0-602試験取得のために勉強をしているのですが、独学でも合格できますか?
合格取得だけを目指すのであれば、PassexamのVCP6.5-DCV資格2V0-602問題集を暗記のみで行けると思います。
初心者の方はVCP6.5-DCV資格2V0-602参考書がもっと充実してから、問題を覚えるまで繰り返す、きっと試験に合格できます。
真実のVCP6.5-DCV資格2V0-602試験と同じ、弊社の2V0-602問題集から9割ぐらいに出題されます。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602テキストを読破し、問題集を繰り返し解くことで理解できます。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602勉強材料を使用していることを安心することができます。
最新のVCP6.5-DCV資格2V0-602(vSphere 6.5 Foundations Exam)試験のテキストは少し値段が高いですが、確実に合格を目指すなら勉強した方が良いです。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602受験対策で正解までの考え方を含めて理解すれば合格できます。

2V0-602受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamの問題を解いていればおのずとテストもできると思います
2.一通り教科書と問題集をやった後に、ひたすらPassexamで問題を解きまくりました。
合格しました

2V0-602試験概要:

「vSphere 6.5 Foundations Exam」試験 (2V0-602) は、制限時間 105分、出題数 約70問、試験言語 英語と日本語、合格点 300、受験料 125米ドル、試験形式 単一選択及び複数選択、試験登録 非プロクタードのVCP6.5-DCV, VCP6-DCV, VCP6-CMA, VCP7-CMA, VCP6-DTM, VCP7-DTM, VCP6-NV認定に関連する試験です。

VCP6.5-DCV資格2V0-602試験では、VMware vSphere 6.5環境を理解して導入するために必要な基本的なスキルがあることが検証されています。

弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602学習材料をちゃんと読んでいればよかったと、問題読みながら思います。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602参考書は試験と同じレベルの問題が出題されてます。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602試験内容をちゃんと理解していれば、正解が出せると思います。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602(vSphere 6.5 Foundations Exam)試験資料を何回も解いていれば、十分試験に合格できると思います。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602試験資料を勉強したら、試験に合格するために、一年間の無料更新サービスを提供します。

推奨トレーニング:

VMware vSphere:インストール、設定、管理[V6.5]
VMware vSphere:最適化と拡張[V6.5]
VMware vSphere:インストール管理の設定と最適化とスケールファーストトラック
VMware vSphere:公共部門のお客様向けのスキル[V6.5]
VMware vSphere:ファーストトラック[V6.5]
VMware vSphere:Workshop [V6.5]のトラブルシューティング
VMware認定試験準備:vSphere 6.5 Foundations試験(2V0-602)

弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602問題集は基礎を勉強したら、受けるできます。
真実のVCP6.5-DCV資格2V0-602試験環境と同じのソフト版は最も的中率が高い問題集を提供し、受験者のために、試験環境を適応することができます。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602試験資料をそれぞれ1周ずつ学習してもいいです。
弊社のVCP6.5-DCV資格2V0-602問題集は知る必要がある答えのすべてのコンテンツをカバーしています。
受験者はVCP6.5-DCV資格2V0-602問題と答えを理解しただけで、お客様のレベルが高くなります。

1.What three shares are available when configuring a Resource Pool? (Choose three.)
A. Custom
B. low
C. Maximum
D. Normal
E. None
Answer: BCD

2.Which of the following are valid ISCSI adapter types for vSphere? (Choose three.)
A. Software
B. Independent Hardware
C. Converged Network Adapter
D. Dependent Hardware
E. ISCSI HBA
Answer: ABD

3.Which two choices would make a Virtual Machine compatible when enabling Fault Tolerance? (Choose two.)
A. e1000e virtual network adapter
B. 2TB+ VMDK
C. A Virtual CPUs (vCPU)
D. NIC passthrough
Answer: AD

4.A vSphere Adminis
trator notices that they cannot login to vCenter Server with the vSphere Web Client, although the server is responding to pings. What is the next step in troubleshooting the login problem?
A. /etc/int.d/hostd restart
B. connect-viserver -server
C. vim-cmd vmsvc/getallvms
D. service-control –status vmware-vpxd
Answer: B

5.Which three features can be configured during the Initial creation of a cluster? (Choose three.)
A. Proactive HA
B. EVC
C. DRS
D. vSAN
Answer: BCD

6.The Triggered Alarm on the VM shows Virtual Machine Consolidation needed status. How would an administrator recover from this event?
A. This must be done from the command line.
B. The only possible method is to clone the VM.
C. In the vSphere WebCllent, open Snapshot Manager of the VM and then use the Delete all button
D. In the vSphere WebCllent select VM, right-click > Snapshots > Consolidate.
Answer: A

7.What two options are available when configuring a virtual flash resource on a virtual machine? (Choose two.)
A. Block Size
B. Limit
C. SCSI Controller
D. Reservation
Answer: BD

8.Which two options are available when migrating a powered off VM and relocating the attached disks? (Choose two.)
A. Thick Provision Eager Zeroed
B. Raw Device Mapping Physical Compatibility
C. Same format as source
D. Raw Device Mapping Virtual compatibility
Answer: AC

9.Some of the VMs in a vSphere DRS duster are not migrated as expected. Which three factors can affect DRS behavior? (Choose three.)
A. The currently configured TPS settings for the VMs.
B. VM Overrides
C. DRS Aggression Levels (Migration Threshold).
D. CPU, Memory, and Network Utilization.
E. The currently configured Enhanced vMotion Compatibility level for the duster.
Answer: BCD

10.A vSphere Administrator recently upgraded to vSphere 6.5 and wants to assign more than 4 TB of RAM to the virtual machine. What must happen first?
A. Make sure that the user account has administrative privileges at a global level.
B. Upgrade the Virtual Machine compatibility to version 13.
C. Obtain an ESXi server with an Intel Skylake CPU.
D. Make sure that there are no snapshots present on the virtual machine. Answer: A

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *