2V0-651試験の難易度、2V0-651問題集、2V0-651受験体験記、2V0-651受験対策、2V0-651試験問題

2V0-651試験の難易度とは中級者向けの試験です。
VCP6-DTM資格2V0-651試験では、VMware vSphereのインプリメンテーションに導入されたView?6.x環境でのVMware Horizonの実装、インストール、設定のスキルと能力をテストします。
実際のVCP6-DTM資格2V0-651試験問題はPassexamよりだけ難しくないと思います。
PassexamのVCP6-DTM資格2V0-651問題集と同じ問題が出るので、完璧にしておくことをおすすめします。
弊社のVCP6-DTM資格2V0-651受験対策は一通りの勉強が出来るテキストを勉強した方が理解が早いと思います。
短期間で勉強して合格したい方は弊社のVCP6-DTM資格2V0-651学習資料を勉強したら、9割くらい同じような問題が出る。

VCP6-DTM資格2V0-651受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamの問題量をこなせば高い確率で合格できると思います

2.

【試験コード】
2V0-651

【受験日】
2017/07/02

【合格点】
300

【取得点】
495点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1週間

【問題数】
85問

【出題形式 】
択一問題、複数問題

【試験時間】
120分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexamの問題集

【学習方法】
Passexamの問題集を一通り勉強しました。
基礎知識を得るのに役立ちました。

【試験の感想】
Passexamの問題集をしっかり読み込めば合格できる。
理解した知識を応用した問題が出題されるため、問題集の問題だけでは合格できました

2V0-651試験情報:

「VMware Certified Professional 6 — Desktop and Mobility Exam」(2V0-651)は、制限時間 120 分、出題数 85 問、合格点:300点、試験形式:択一問題及び複数問題、受験料:225ドル、推奨トレーニング:Horizon (with View): Install, Configure, Manage [V6]、試験言語:英語と日本語、検証:Horizon 6 (with View)のVCP6-DTM認定資格に関連する試験です。

2V0-651試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

+セクション1:Horizon(Viewで)サーバーコンポーネントをインストールする
+セクション2:(ビューを使用して)環境を設定する
+セクション3:プールの作成と構成
+セクション4:トラブルシューティングの地平線(ビュー付き)
+セクション5:VMware Mirageのインストール、構成、および管理
+セクション6:VMware Workspace Portalのインストール、設定、および管理

弊社のVCP6-DTM資格2V0-651受験対策を使用すると、勉強期間は12時間ぐらいに、試験に合格することができます。
最新のVCP6-DTM資格2V0-651問題集を理解し覚えていれば合格すると思います。
弊社のVCP6-DTM資格2V0-651参考書を勉強すれば、試験の直前まで、電車の中等で暗記して答えられる知識を問う問題を覚えて、試験に合格できます。
VCP6-DTM資格2V0-651問題を解いて答えを覚えているだけでは、試験に合格することができます。

1.An administrator needs to ensure that the Horizon View environment accounts for single points of failure.
Which type of server should the administrator install in addition to the Horizon View Connection server?
A. vCenter Operations for Horizon server
B. Security server
C. Replica server
D. Mirage server
Answer: C

2.An administrator needs to provide access to applications for users regardless of whether the users have network access.
Which two VMware components should the administrator choose? (Choose two.)
A. VMware Workspace
B. VMware ThinApp
C. VMware Horizon View
D. VMware Mirage
Answer: B, D

3.An administrator needs to create 1000 virtual machines with minimal shared disk space. Additionally, the administrator needs to be able to update the images while ensuring that the users’ information is managed in a central location.
Which VMware components should be used to meet the requirements?
A. VMware Horizon View with Persona Management
B. VMware Horizon View with vSphere Data Protection
C. VMware Workspace with vSphere Data Protection
D. VMware Workspace with Persona Management
Answer: A

4.What two prerequisites must be met before View Composer can be installed? (Choose two.)
A. No other application on the View Composer server should use Windows SSLv2 libraries.
B. A domain user account with Administrator privileges on the system must be used.
C. No other application on the View Composer server should use OpenSSLv2 libraries.
D. A local user account with Administrator privileges on the system must be used.
Answer: A, B

5.An administrator needs to install View Composer. The current environment uses a vCenter Server appliance and four ESXi hosts.
Which two steps should the administrator take to complete the installation? (Choose two.)
A. Log in using a domain user account with local Administrator privileges.
B. Install the View Composer server on the vCenter Server.
C. Log in using Administrator@vsphere.local.
D. Install the View Composer server on a standalone Windows server.
Answer: A, D

6.Which prerequisite must an administrator verify before installing a View Connection server?
A. Internet Information Services (IIS)
B. Dynamic IP address
C. Apache Web Server
D. Static IP address
Answer: D

7.An administrator is performing a silent installation of a View Connection Server and needs to ensure that the firewall settings are enabled during the install.
Which parameter should the administrator use?
A. FWCHOICE=0
B. FWCHOICE=1
C. FW_SET=0
D. FW_SET=1
Answer: B

8.An administrator is installing View Connection server and stops at the Authorize a View Administrators account step.
Which user or group is the default suggestion at this stage?
A. The Domain Admins group
B. The local user performing the install
C. The local Administrators group
D. The domain user performing the install
Answer: D

9.An administrator has installed a View security server and needs to verify that the installation was successful.
In addition to the security server, which three services should be installed? (Choose three.)
A. VMware View Framework
B. VMware View Security Framework
C. VMware View PCoIP Secure Gateway
D. VMware View Security Gateway
E. VMware View Framework Gateway
Answer: A, C, D

10.An administrator is performing a silent installation of a security server and needs to ensure that clients can remotely access their desktops using View’s default protocol.
Which parameter should the administrator use?
A. VDM_SERVER_SS_BSG_EXTURL
B. VDM_SERVER_SS_EXTURL
C. VDM_SERVER_SS_PCOIP_IPADDR
D. VDM_SERVER_SS_PCOIP_TCPPORT
Answer: C

11.An administrator has installed View and needs to configure the PCoIP settings via a Group Policy Object (GPO).
What should the administrator do first?
A. Create a GPO and apply the required policy settings.
B. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on a View Connection server.
C. Link the GPO to the Organizational Unit (OU) that contains the virtual desktops.
D. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on an Active Directory server.
Answer: D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *