1V0-621受験体験記、1V0-621試験、VCA6-DCVの資格、1V0-621模擬試験、1V0-621問題と解答

VCAはVMwareソリューションをビジネスケースに沿って適切に導入するための、基礎的な技術知識を認定します。
VCA6-DCV資格の難易度はAssociateです。
1V0-621試験に合格すれば、VCA6-DCVの資格を取得することができます。
VCA6-DCV資格1V0-621試験の状態が極めて重要な位置ですが、重要な問題を取得することができることです。
1V0-621試験に順調に合格することを望むなら、PassexamのVCA6-DCV資格1V0-621問題集を使用する必要があります。
弊社のVCA6-DCV資格1V0-621参考書の内容が理解出来ていれば合格できます。

VCA6-DCV資格1V0-621受験体験記には、下記のとおりです

Passexamと同じ問題が結構出ました。

VCA6-DCV資格1V0-621試験の主な内容として、vmwareの基本的なインストール、アップグレード、ネットワークやストレージの設定/管理、vSphereというサーバーパッケージ、仮想マシンやvAppの展開、アラーム設定や監視/運用と、ソフトウェアの運用として必要な工程を一通り問われます。
注:VCA6-DCV資格1V0-621模擬試験では、認定試験のすべての目的がカバーされません。
それはあなたの学習を評価するためのものですが、包括的ではありません。VCA6-DCV資格1V0-621試験の青写真と訓練計画を確認して、準備するための他のリソースを見つけてください。

弊社のVCA6-DCV資格1V0-621の内容からの出題であり、練習問題と同じ問題もあったので簡単でした。
弊社のVCA6-DCV資格1V0-621知識問題は、問題集の練習問題、模擬問題の暗記でOK。
弊社のVCA6-DCV資格1V0-621問題と解答を暗記できるまで、理解しながら、繰り返し解けば、合格できると思います。

1.Which vSphere feature automatically optimizes resource utilization and responds to workload requirements?
A. Storage I/O Control
B. Storage DRS
C. Data Protection
D. Dynamic Resource Scheduler
Answer: D

2.What are two benefits that virtual machines provide over physical machines? (Choose two.)
A. VMs with different operating systems can run on the same physical machine.
B. VMs can be isolated from one another on the same network switch.
C. VMs can access large Storage Area Networks (SANs).
D. VMs can be isolated from one another even on the same physical machine.
Answer: AD

3.Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)
A. Virtual Volumes
B. Virtual SAN
C. Storage I/O Control
D. Storage Distributed Resource Scheduler
Answer: CD

4.An organization with 3 separate datacenters is looking to standardize their virtual machine templates.
What vSphere feature will allow them to centrally manage the distribution of the VM templates to all 3 datacenters?
A. Content Library
B. Long Distance vMotion
C. vMotion
D. Storage DRS
Answer: A

5.Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)
A. Pie chart
B. Bar chart
C. Scatter chart
D. Line chart
E. Histogram chart
Answer: ADE

6.What are three ways Data Center Virtualization can be beneficial? (Choose three.)
A. It decentralizes resource management.
B. It increases hardware utilization.
C. It enables the policy-based allocation of resources.
D. It reduces capital and operating costs.
E. It reduces application provisioning time.
Answer: ABD

7.Which feature allows an administrator to configure virtual machines to startup and shutdown with an ESXi Host?
A. Host Power Management
B. Distrubuted Resource Scheduler
C. Automatic Startup
D. High Availability
Answer: C

8.What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)
A. Unified application management
B. Automated Disaster Recovery
C. Automated provisioning
D. Unified resource management
Answer: CD

9.When powering off a vApp, in which order are the virtual machines powered off?
A. From highest to lowest startup order.
B. In the order in which they were powered on.
C. In alphabetical order by virtual machine name.
D. From highest to lowest network bandwidth consumption.
Answer: A

10.Which two statements are true regarding Tags? (Choose two.)
A. Previously used Custom Attributes can be migrated to Tags.
B. All functionality supported by Custom Attributes is supported by Tags.
C. Different Tags can be organized into Tag Categories.
D. Individual Tags can be associated with one or more object types.
Answer: BD

11.What is the network technology used by VMware Software-Defined Data Centers to virtualize network resources?
A. vSphere Network I/O Control
B. EVO SDDC
C. NSX
D. vCloud Networking and Security
Answer: C

12.Which two features of vSphere helps organizations plan for disaster recovery? (Choose two).
A. Data Protection
B. High Availability
C. Fault Tolerance
D. vSphere Replication
Answer: AD

13.Which storage format can be used to deploy datastores on block storage devices?
A. NFS
B. iSCSI
C. VMFS
D. Virtual Volumes
Answer: C

14.Which two options are possible with Data Center Virtualization? (Choose two.)
A. Virtual machines can be live migrated in the event of unplanned downtime.
B. Virtual machines can share host resources without possibility of contention.
C. Virtual machines can access the same hardware.
D. Virtual machines can run independently of underlying hardware.
Answer: AC

15.What does Distributed Power Management (DPM) do when workloads increase during peak times?
A. Migrates virtual machines to hosts to balance power consumption.
B. Brings powered-down hosts back online.
C. Brings powered-down virtual machines back online.
D. Adds additional resources to DPM-enabled clusters to handle the workload.
Answer: B

16.Which two resources are the most impacted in the infrastructure sprawl experienced in non-virtualized data centers? (Choose two.)
A. Power
B. Network
C. Compute
D. Storage
Answer: AD

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *