2V0-651受験体験記、2V0-651参考書、2V0-651問題集、2V0-651勉強資料、2V0-651勉強材料

システム管理者にはVMware VCP6-DTM資格2V0-651受験したいでしょうか?
2V0-651試験合格するだけならPassexamのVMware VCP6-DTM資格2V0-651参考書を丸暗記すれば大丈夫です。
PassexamのVMware VCP6-DTM資格2V0-651問題集でもしっかり勉強すれば合格できます。
弊社のVMware VCP6-DTM資格2V0-651試験資料を勉強したら、エンドユーザーコンピューティング関する知識に定められている技術をしっかりと理解すれば、本試験でも充分に対応する事が出来ます。
弊社のVMware VCP6-DTM資格2V0-651勉強資料の使用は試験の合格に必要な知識を習得することができます。
弊社のVMware VCP6-DTM資格2V0-651勉強材料を購入するときには、一年で無料アップデートを取得します。

VMware VCP6-DTM資格2V0-651受験体験記には、下記のとおりです

【試験コード】
2V0-651

【合格点】
300

【取得点】
495点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1週間

【問題数】
85問

【出題形式 】
択一問題、複数問題

【試験時間】
120分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexamの問題集

【学習方法】
Passexamの問題集を一通り勉強しました。
基礎知識を得るのに役立ちました。

【試験の感想】
Passexamの問題集をしっかり読み込めば合格できる。
理解した知識を応用した問題が出題されるため、問題集の問題だけでは合格できました

VCP6-DTM認定資格者は、VMware Horizon 6(Viewを使用して)環境の詳細な設定と管理を実践するスキルを証明しています。

業界をリードするこの認証は、企業のポリシー基準を満たすパーソナライズされた仮想デスクトップを安全に提供できることを証明しています。

2V0-651試験概要:

「VMware Certified Professional 6 — Desktop and Mobility Exam」試験 (2V0-651) は、制限時間 120分、出題数 約85問、検証 Horizon 6 (with View)、受験料 250米ドル、フォーマット 単一および複数選択、プロクタード、試験言語 英語と日本語、合格点 300点のVMware VCP6-DTM認定に関連する試験です。

VMware VCP6-DTM資格2V0-651試験では、VMware vSphereの実装に導入されたView?6.x環境でのVMware Horizonの実装、インストール、設定のスキルと能力をテストします。

Passexamによって提供したVMware VCP6-DTM資格2V0-651参考書の正解率は非常に高く、1日にぐらいだけ勉強したら、試験に合格することができます。
弊社のVMware VCP6-DTM資格2V0-651勉強資料を一通り勉強したら、きっと試験に合格することができます。
最新のVMware VCP6-DTM資格2V0-651受験対策を一度ちゃんと学習しておけば合格レベルに到達すると思います。
弊社のVCP6-DTM資格2V0-651勉強資料の問題だけでは合格できます。

2V0-651試験の出題範囲には、以下のトピックが含まれます。

+セクション1:Horizon(Viewで)サーバーコンポーネントをインストールする
+セクション2:(ビューを使用して)環境を設定する
+セクション3:プールの作成と構成
+セクション4:トラブルシューティングの地平線(ビュー付き)
+セクション5:VMware Mirageのインストール、構成、および管理
+セクション6:VMware Workspace Portalのインストール、設定、および管理

弊社のVMware VCP6-DTM資格2V0-651受験対策は30時間ぐらいの短期の育成訓練でらくらくに勉強しているうちに多くの知識を身につけられます。
弊社のVCP6-DTM資格2V0-651練習問題集は類似問題も85問くらい出題されました。
弊社のVCP6-DTM資格2V0-651試験対策としては、完璧に理解できれば十分です。
弊社のVCP6-DTM資格2V0-651試験材料を勉強しとけば、Passできます。
VMware VCP6-DTM資格2V0-651無料サンプルを暗記しただけで、部分の問題と答えを習得できます。

1.An administrator needs to ensure that the Horizon View environment accounts for single points of failure.
Which type of server should the administrator install in addition to the Horizon View Connection server?
A. vCenter Operations for Horizon server
B. Security server
C. Replica server
D. Mirage server
Answer: C

2.An administrator needs to provide access to applications for users regardless of whether the users have network access.
Which two VMware components should the administrator choose? (Choose two.)
A. VMware Workspace
B. VMware ThinApp
C. VMware Horizon View
D. VMware Mirage
Answer: B, D

3.An administrator needs to create 1000 virtual machines with minimal shared disk space. Additionally, the administrator needs to be able to update the images while ensuring that the users’ information is managed in a central location.
Which VMware components should be used to meet the requirements?
A. VMware Horizon View with Persona Management
B. VMware Horizon View with vSphere Data Protection
C. VMware Workspace with vSphere Data Protection
D. VMware Workspace with Persona Management
Answer: A

4.What two prerequisites must be met before View Composer can be installed? (Choose two.)
A. No other application on the View Composer server should use Windows SSLv2 libraries.
B. A domain user account with Administrator privileges on the system must be used.
C. No other application on the View Composer server should use OpenSSLv2 libraries.
D. A local user account with Administrator privileges on the system must be used.
Answer: A, B

5.An administrator needs to install View Composer. The current environment uses a vCenter Server appliance and four ESXi hosts.
Which two steps should the administrator take to complete the installation? (Choose two.)
A. Log in using a domain user account with local Administrator privileges.
B. Install the View Composer server on the vCenter Server.
C. Log in using Administrator@vsphere.local.
D. Install the View Composer server on a standalone Windows server.
Answer: A, D

6.Which prerequisite must an administrator verify before installing a View Connection server?
A. Internet Information Services (IIS)
B. Dynamic IP address
C. Apache Web Server
D. Static IP address
Answer: D

7.An administrator is performing a silent installation of a View Connection Server and needs to ensure that the firewall settings are enabled during the install.
Which parameter should the administrator use?
A. FWCHOICE=0
B. FWCHOICE=1
C. FW_SET=0
D. FW_SET=1
Answer: B

8.An administrator is installing View Connection server and stops at the Authorize a View Administrators account step.
Which user or group is the default suggestion at this stage?
A. The Domain Admins group
B. The local user performing the install
C. The local Administrators group
D. The domain user performing the install
Answer: D

9.An administrator has installed a View security server and needs to verify that the installation was successful.
In addition to the security server, which three services should be installed? (Choose three.)
A. VMware View Framework
B. VMware View Security Framework
C. VMware View PCoIP Secure Gateway
D. VMware View Security Gateway
E. VMware View Framework Gateway
Answer: A, C, D

10.An administrator is performing a silent installation of a security server and needs to ensure that clients can remotely access their desktops using View’s default protocol.
Which parameter should the administrator use?
A. VDM_SERVER_SS_BSG_EXTURL
B. VDM_SERVER_SS_EXTURL
C. VDM_SERVER_SS_PCOIP_IPADDR
D. VDM_SERVER_SS_PCOIP_TCPPORT
Answer: C

11.An administrator has installed View and needs to configure the PCoIP settings via a Group Policy Object (GPO).
What should the administrator do first?
A. Create a GPO and apply the required policy settings.
B. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on a View Connection server.
C. Link the GPO to the Organizational Unit (OU) that contains the virtual desktops.
D. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on an Active Directory server.
Answer: D

12.An administrator needs to provide access to a View virtual desktop for users in Domain A and Domain B.
How should the administrator configure the domains and the View implementation?
A. Install a View Connection Server in a resource domain and create a one-way trust to both Domain A and Domain B.
B. Install a View Connection Server in Domain A and create a one-way trust to Domain B.
C. Install a View Connection Server in Domain A and create a two-way trust between Domain A and Domain B.
D. Install a View Connection Server in a resource domain and create a two-way transitive trust between Domain A and Domain B.
Answer: C

13.An administrator is granted access to a vCenter Server with a custom Active Directory user account. The user account should have the required permissions for full management of the View environment. However, when the administrator attempts to enable View Storage Accelerator, permission is denied.
Which View privilege within vCenter Server needs to be configured?
A. Storage Views > View
B. Global > Act as vCenter Server
C. Host.Configuration > Advanced settings
D. Virtual Machine.Configuration > Modify device settings
Answer: B

14.A View administrator needs to ensure that an environment is ready to use Smart Cards. The cards use certificates generated by a third-party Certificate Authority (CA). The administrator has verified that each certificate contains a UPN.
What must the administrator do to complete the preparation of the environment?
A. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities group policy in Active Directory.
B. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities store on the View Connection server.
C. Import the root and intermediate CA certificates into each user’s Smart Card.
D. Enable Smart Card Authentication in the authentication settings in View Administrator.
Answer: A

15.An administrator needs to configure a user for View Composer to add computers to the domain. Company policy restricts the administrator account from being used.
Which three non-default permissions must be added to the account to accomplish this? (Choose three.)
A. Delete Computer Objects
B. Create Computer Objects
C. List Contents
D. Write All Properties
E. Read Permissions
Answer: A, B, D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *