2V0-751参考書、2V0-751問題集、2V0-751試験環境、2V0-751学習材料、2V0-751試験概要

どうして、多くの方はVMware資格を取得したいですか?
2V0-751の合格点が300点のため、高難易度の試験です。
暗記した問題は独習やPassexamのVCP7-DTM認定2V0-751問題集を読み直す形で勉強ほうがいいと思います。
弊社のVCP7-DTM認定2V0-751参考書について、1回全て読み通したあと、問題だけ解くことを1回繰り返します。
弊社のVCP7-DTM認定2V0-751学習材料はPDFとソフト版が含まれてます。
PDF版 いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。
ソフト版は真実のVCP7-DTM認定2V0-751試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。
受験者は電車内で広げ頑張って勉強することができます。

2V0-751受験体験記には、下記のとおりです。

Passexam完全に覚えればギリギリ合格できました。
ありがとうございます

VCP7-DTM認定資格者は、VMware Horizon 7(View付き)環境の詳細な設定と管理を実践していることが実証されています。

VCP7-DTM認定2V0-751試験取得は業界をリードするこの認証は、パーソナライズされた仮想デスクトップ、アプリケーション、オンラインサービスをエンドユーザーに安全に提供できることを証明しています。

2V0-751試験概要:

「VMware Certified Professional 7 — Desktop and Mobility Exam」試験 (2V0-751) は、制限時間 120分、出題数 約76問、検証 VMware Horizon View 7、受験料 250米ドル、試験形式 単一選択及び複数選択、試験言語 英語と日本語、試験登録 プロクタードのVMware VCP7-DTM認定に関連する試験です。

VCP7-DTM認定2V0-751試験では、VMware HorizonView?環境のインストール、設定、および管理に関するスキルと能力がテストされます。

VCP7-DTM認定資格の候補者は、vSphereの導入と管理の基礎を築いています。

VCP7-DTM認定2V0-751試験の候補者は、仮想マシンの作成と管理、ホストのネットワーキングとストレージの設定、DRS、HA、その他のクラスタ関連のvSphere機能の操作など、典型的なvSphereスキルを持っています。

VCP7-DTM認定2V0-751試験の候補者は、この基盤を構築し、VMware Horizonとの6?12ヶ月の経験を持っています。 候補者は、View、Mirage、およびWorkspaceのインストールと構成、およびHorizon環境の保守を経験している必要があります。

VCP7-DTM認定2V0-751試験合格者には、業界で認知されている一般的なIT資格認定または同等の経験(通常2?5年)が追加される可能性が最も高いでしょう。

VCP7-DTM認定2V0-751試験の出題範囲には、以下のトピックが含まれます。

セクション1 – Horizon Serverコンポーネントのインストールと構成
セクション2 – プールの作成と構成
セクション3 – VMware Mirageの設定と管理
セクション4 – Identity Managerの設定と管理
セクション5 – ユーザー環境マネージャの構成と管理
セクション6 – アプリケーションボリュームの設定と管理

最新のVCP7-DTM認定2V0-751試験対策で9割程度解けて、解説も理解できているレベルであれば合格できると思います。
弊社のVCP7-DTM認定2V0-751参考書をしっかり勉強しておけば、類似問題が多数と聞いていたのです。
きちんとVCP7-DTM認定2V0-751勉強資料やって理解すれば合格できると思います。
弊社のVCP7-DTM認定2V0-751問題集を使用すると、1日くらいに、2V0-751問題と答えを暗記することができ、試験合格可能です。

1.What task is a prerequisite before installing View Composer?
A. Configure an SSL Certificate for View Composer that is signed by a Certificate Authority (CA).
B. Enable TLSv1.0 security protocol.
C. Create a database and data source name (DSN).
D. Pair the connection server with the security server.
Answer: C

2.Which device section contains a VMware Mirage endpoint that could be centralized utilizing Wake-on-LAN?
A. Assigned Devices
B. Rejected Devices
C. Problematic Devices
D. Pending Devices
Answer: D

3.To use PCoIP with a physical machine, what must be installed on the machine? A. Nvidia K2 Grid card
B. Teradici hardware card
C. Unidesk agent software
D. Wireless network card
Answer: B

4.Where can an administrator verify that the vSphere Infrastructure version will support the latest version of View?
A. Known Issues list for Horizon 7
B. VMware Hardware Compatibility List
C. VMware Product Interoperability Matrixes
D. Release Notes for Horizon 7
Answer: B

5.hen troubleshooting issues with the View Agent, which tool can be used to generate a Data Collection Tool (DCT) bundle?
A. msiexec
B. vdmadmin
C. vdmutil
D. lmvutil
Answer: B

6.Which two operating systems are supported when creating a master image for instant clones? (Choose two.)
A. Microsoft Windows Server 2012 R2
B. Microsoft Windows 8.1
C. Microsoft Windows 10
D. Microsoft Windows 7
Answer: C,D

7.After creating a new desktop pool that contains customization specifications, the administrator sees the following message in the VMware Horizon event database: Provisioning error occurred for Machine Machine_Name: Customization failed for Machine What are the two most likely causes of this problem? (Choose two.)
A. The administrator does not have sufficient permissions to access the customization specification.
B. Desktops can only be customized after the end user logs into the virtual machine.
C. The customization specification has been renamed or deleted.
D. Desktop pool provisioning is disabled.
Answer: C,D

8.An administrator is creating an instant clone pool. During the Add pool wizard process, the Administrator gets to the vCenter Server page, selects “Instant Clones” and notices that the “Next” button is grayed out. What is the cause? A. The administrator must open PowerCLI, issue the cmdletmkfs –t ext3 /“My Folder”/”My Disks”to add additional space.
B. The VMware View Connection Server service is halted and must be restarted.
C. The administrator does not have sufficient privileges.
D. In the wizard, the Administrator must click on the desired vCenter server in the vCenter Server section.
Answer: D

9.When configuring a Microsoft Windows 2012 R2 virtual machine as a single-session View desktop, what Microsoft Windows role or feature must be installed to access the desktop using HTML?
A. Remote Access
B. Desktop Experience
C. Hyper-V
D. Web Server (IIS)
Answer: C

10.Which two capabilities are true for Writable Volumes? (Choose two.)
A. They can be used to enable users to install their own applications.
B. They can be used to store local profile information.
C. They can be used with RDS session hosts.
D. They can be connected to more than one virtual machine at the same time. Answer: A,B

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *